søndag 12. desember 2010

Hilsen fra Kira


Hejsan. Lilla Kira är inte så liten längre! Hon har börjat ha mycket egna ideer och testar oss mycket just nu. Tyvärr funkar det inte dom testen hon gjort och eftersom hon är en mycket mjuk men tuff hund så testar hon bara en sak en gång, funkar det inte så testar vi inte det något mer utan tar något annat. Hon testade bla att försöka bestämma över soffan, men då tog matte ner mig med en bestämd men mjuk hand och då blev det genast lite fjäskigt ;) 

Vi har börjat träna på att ställa upp och springa fint brevid matte så vi ska kunna ta hem massa priser till våren;) Kira är ju dock väldigt bakhög just nu så hon ser lite lustig ut på bilden ;) Men det är ju första träningspasset så allt kommer bli mycket bättre innan utställning. 

Kira har börjat tappa en hel del tänder och ser ut som en tandlös gumma ;) Så hon tuggar på allt, dessutom växer hon mycket nu och har det jobbigt i kroppen, rastlös, pipig, sprätter i benen mm mm.

Kira har blivit jätte duktig med att göra behoven ute nu :) Hon visar när hon vill ut och ropar man på henne och säger " ska vi gå ut och kissa" så kommer hon snabbt och springer ut och kissar. Hon håller sig även hela vägen från sovrummet på övervåningen till dörren på nedervåningen. Hon är stålt nu för hon har lärt sig gå i trappan ;) Hon ökar fort i vikt och väger nu 20 kg. Ingen liten flicka längre.

Kramar Therese och Kira
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...