mandag 13. juni 2011

RR spesialen 2011

I år var RR spesialen på Malungen Gjestegård i Stange.  Norske-Gadi skulle stille søndagen den 11 juni tidlig, da hun debuterte som junior.  Synnøve, eier, var der på vakt alle 3 dagene som vetterinær!  Norske-Gadi har lenge klagd litt på liten entusiasme i heiagjengen og nå skulle hun debutere i klassen for juniorer.  Da ble de i heiagjengen konkurenter og mamma Diva, mormor Gadi og jeg gjorde oss klare til å være heiagjeng/duskedamer for henne.

Med det meste pakket og klart, fikk Damene luftet seg og fikk mat kl.04.00 og 05.30 var vi reiseklare.  Været var veldig bra på kjøreturen, overskyet og to, tre dråper regn kom på veien oppover.  Vi hadde sjekket YR jevnlig i dagene føre og det så lovende ut på denne dagen.  På denne tiden av døgnet var det liten trafikk og vi kom raskt og greit frem.

Vel fremme møtte vi mange gode venner og kjente som alltid.  Synnøve og Gadi var der og hele Ilsenggjengen var også på plass.  Hege D. og Synnøve hadde telt vi kunne være i og komme unna været,  også hvis solen meldte seg.

Solen skinte, som bestilt, etter hvert, og det ble en helt toppen dag for to og firbente og så spennende da!  Den spenningen stod Synnøve og norske-Gadi for.  Norske-Gadi stilte for første gang i klassen juniorer og var den yngste i sin klasse.  Dommeren var finsk og streng. Det ble mange blåfargede bånd hun delte ut.  Det var utrolig mange i hver klasse.  Totalt var det en 120-125 RR der av begge kjønn.

Norske-Gadi og handler Synnøve løp som en drøm, som vanlig.  Oppstillingen for dommeren, med en dommerelev hun lærte opp tok sin tid, men der sto Gadi stødig og lot seg ikke affisere.  Dommeren hadde også sagt tydelig ifra om at godbiter i ringen var IKKE lov, det ble vanskelig for mange, da det stort sett er godbiten og kontakten med handleren som får alle hundene til å stå der så lenge!  Og ingen løp en eller to ganger for denne dommeren nei, her var det runde på runde i solsteika.  Veldig varmt ble det etterhvert, men Gadi klarte den bøjen også hun og virket veldig på allerten over hele dagen.  Norske-Gadi og Synnøve vant tilslutt juniorklassen!!!  JIPPIII, så stolte vi var. Hejagjengen, altså vi og alle rundt oss, klappet, ropte og skrek G  A  D  I og viftet verre, til og med dommeren smilte aldri så lite:o)

Så var det så klart også mange andre som skulle i ilden, mens norske-Gadi kunne hvile seg litt til neste runde, med resten av tispene.

Morfar Milo hadde dagen før fått pris for beste velbeholdte veteran og ble denne dagen BIR-veteran, vi gratulerer så mye.  Vel fortjent Milo og Mette.
Alle resultatene blir å se på NRRK's nettsider, så jeg tar meg friheten til å konsentrere meg om vår going:O)

Norske-Gadi's andre mormor Eva, mammaen til Synnøve kom litt etter Gadi vant juniorklassen.  Hun hadde kommet hjem fra Spania om natten, men jammen orket hun å komme og heie hun også.  Det er neimen ikke noen dårlig heiagjeng norske-Gadi har.  Den er av det trofaste slaget.  Vi fikk hilst på Eva også og satt i sammen når Gadi skulle inn igjen.  Hvordan skulle dette gå da, med den alle disse utrolig fine RR-Damene i tispeklassen....og så mange de var.  Her måtte de deles opp og det var runde på runde for alle sammen.  Alle disse hadde jo fått Exelent og rød sløyfe.

Dommeren gikk jo rundt og takket flere og flere som måtte gå ut.  Synnøve og Gadi gikk hun forbi, i runde etter runde og jeg kan betro dere at min hvilepuls var høy;=))  Tilslutt var det fire-4 tisper igjen og Synnøve og Gadi var med i den gruppa så vi var vel omtrent spinnville der og da!

På denne spesialutstillingen stilte junior-Gadi opp som yngste og endte opp som 4 beste tispe med reserve certet.

GRATULERER så mye Synnøve og rosett-Gadi, dette var helt toppen og vi var så stolte og glade alle sammen.

Når alt var ferdig på utstillingen ble vi innvitert hjem til Eva på grilling og god mat!  Vi takket ikke nei til det!  Eva har et nydelig hus og god plass til hunder som kan løpe frie.  For en herlig slutt på en helt toppen dag for oss.  Vi var ikke hjemme før 22.30 da fikk damene luftet seg igjen og spist, så velvet vi over og sovnet fornøyde alle tre.

Tusen takk til Eva, Synnøve og rosett vinneren Gadi for en spennende og veldig hyggelig dag.  Vi gleder oss til dere kommer på besøk hit.

Stor takk til Ilsengjengen ungdommen og voksne, som tok seg så godt av Damene og meg selv.

Klemmer fra Berit, Gadi og Diva













Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...