tirsdag 22. mars 2011

Hilsen og bilder fra Kira

Här är det bara fint.
Kira är en väldigt glad och framåt tjej. Lite väl framåt ibland enligt Daffy. Kira testar verkligen Daffys tålamod. Och hon retar gallfeber på getterna, vilket resulterar i att bocken ger henne en liten läxa innimellan. Men det hindrar inte Kira, upp igen och retas lite till. Hon är så valpig, tror hon är så liten men hon väger ju ändå 31 kg så det är MYCKET valp som kommer rusande utan kontroll.

Vi är nu anmälda till första kursen i lydnad, ska bli spännande eftersom Kira inte har tid att koncentrera sig. Vi tränar även "gå fint i koppel" men har lite problem med att gå i koppel eftersom hon oftast är lös, hon har lite brottom så det blir gärna att hon drar i kopplet lite, men vi tränar på och små framsteg har vi fått.

Kira är så snäll mot alla, hon älskar barn, både våra och andras. På ena bilden leker hon med kusin Nattis, dom kasta boll. Kira är så duktig och ger tillbaka bollen utan problem, det är ju så kul när Nattis kastar den igen. Andra hundar är också kul, men det är lite läskigt så man måste fåna sig och hoppa runt och driva den andra hunden till vansinne innan man vågar hälsa ordentligt. Men jag tror hon är i spökålder, hon blir nämligen rädd för sig själv när hon råkar skälla till på något. Och hon smyger på stenar och stubbar i skogen. Och soptunnor är livsfarliga. Men jag tror det ger med sig bara hon märker att alla runt omkring är lugna. Något som är väldigt skönt med Kira är att hon kan lägga sig och ta det lugnt trotts att det är full rulle runtomkring, bara matte finns i samma rum.

Ha det så gott
Kramar Therese och Kira
 






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...