mandag 7. februar 2011

På besøk hos Jorunn og Papito i Hagfors.

Gadi, Diva og jeg var hos Jorunn i 2 hyggelige uker. Dagen etter vi kom, var vi på besøk hos Britt og pappaen til Jorunn, som har et torp ikke langt unna Jorunns hus. Vi møtte Britt i en interiørbutikk like ved og tittet litt rundt...alle 3 tobente har en interesse for det. Derifra dro vi hjem til en nydelig brunsj som Jorunns pappa Bjørn hadde laget til oss. Behøver jeg å fortelle at torpet deres, var en drøm? Britt er en "altmuligkvinne" og snekrer, pynter så det var som klippet ut fra et blad:) For et nydelig sted og koselige mennesker:)









Været vekslet fra frysende kaldt -20 til sol og -5.  Vi var på dagelige turer med hundene, som lekte og koste seg. Diva fulgt Gadi og begynte å løpe hun også.  Det gikk fint med Papito, som har fjernet "kronjuvelene" sine av medisinske grunner. Jorunn og jeg var glade for at vi hadde VANN!!
Her på kjøkkenet måtte de 3 firbente ta til takke med soveplasser på gulvet, men i stuen så høynet sengekomforten seg da alle fikk ligge i sofaene...mye bedre syntes de!
 
Kira (som er på for) og bor hos Therese og Daniel med familie, bor bare en drøye 30 minutter unna. Jeg mailet Therese og vi ble innvitert til å komme dit. Papito og Gadi var igjen hjemme. Jorunn, Diva og jeg dro avsted for å hilse på. De bodde flott til for hunder og det var en glad Kira og hundesamboer Daffy med familie som møtte oss. Vi spiste nydelige kaker som Therese hadde laget, drakk kaffe mens praten gikk. Tusen takk Therese og Daniel for et hyggelig besøk. Det er så deilig å se at Kira har kommet til en så hundevennlig og kunnskapsrikt hjem. Når vi skulle dra hjem igjen, tok vi ut Diva så hun fikk hilst på datteren sin. Diva var mere interessert i lukten av geiter som også bor der. Det er spennende med nye lukter, men hun lekte da litt med datteren også. De er utrolig like Diva og Kira. Det er ikke vanskelig og se at de er mor og datter!


Legger ved noen bilder fra lek og kos av hundene og noen fra besøket hos Kira med familie;)
Klemmer fra Berit & co
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...