fredag 7. januar 2011

Hilsen og bilder fra Asima

Hej Berit
 
Vi og Asima vil ønske dig og dine hunde et godt nytår. Her i Dk går det rigtig godt med Asima. Hun er en rigtig sød og kærlig hund. Hun er ved at blive en rigtig fin pige på snart 24 kg. Det gik rigtig fin nytårs aften, og Asima var slet ikke bange for fyrværkeri :-)  Dejlig

Asima var i torsdags med på sin første jagt sammen med 3 andre labradorer. Det gik fint og hun reagerede slet ikke på skud, og hun var god til at gå med gennem skoven.
 
På onsdag starter hundetræning, og det ser vi frem til. Hun kan alle almindelige øvelser, men når Asima finder noget meget spændende eller kommer ind til vores får som hun elsker at drive rundt med, så hører hun meget dårlig. Asima ser jævnlig fremmede hunde og hun er rigtig god til dem, og elsker at lege med dem alle, og kan ofte slet ikke få holdt på det igen. Hun har også været med på rideskolen, hvor hun syntes at hestene var ret store, men tog det flot.
 
Jeg har sendt lidt forskellige billeder med. Ungerne elsker hende meget højt og det gør vi voksne også. Vi har i DK haft en meget kold december måned med - 15-18 grader, så Asima er MEGET glad for sit dækken, som hun snart er vokset ud af.
 
Håber i har det godt i Sverige og at det går fint med resten af kuldet.
 
Venlig Hilsen
Asima + familie
Thomas :-)
 











Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...