onsdag 24. november 2010

Her kommer en hilsen fra Hera og familie :)

Hej Berit & Co...

Här kommer lite om Hera..!! Vilken underbar hund hon är, hon är så snäll och duktig. Hon är helt torr på nätterna å det händer en olycka ibland på dagen men annars så går det jätte bra.Hon lyssnar bra och söker ögonkontakt när vi är ute, vi tränar just nu på att gå bra i koppel å det är väll inte super roligt alla gånger att behöva ha det på men ju mer vi är ute och tränar ju bättre går det.

Det går bra med barnen, Adela är jätte duktig med henne å de gillar verkligen varandra.Sen har hon ett gott öga till Elsa då hon sitter å äter pga att hon tappar mat så det är en bit som vi jobbar hårt på inne att inte vara där å äta på golvet utan vara på sin plats. Vi brukar åka till ett ställe där det är stora öppna ytor där hon verkligen kan leka av sig å även få lite träning, har provat att gömma mig några gånger och hon kommer alltid å letar efter mig så det känns jätte skönt att hon börjar förstå att det är hon som ska ha koll på mig å inte tvärs om.  Hera har testat Annica en del så Annica fick ta tag i henne å tala om för henne att hon ska lyssna och att när inte husse är hemma så är det matte som bestämmer. Har fått snö nu här i Karlskoga å det är toppen att busa i och att äta.. Hon har en kompis som heter Onyx som hon leker med ibland å det går bra.

När det kommer folk på besök så blir hon väldigt glad å ska hälsa men sen så är det bra och oftast så går hon å lägger sig på sin plats och slappnar av.
Ikväll så tappade Hera sin första tand en av framtänderna :)...







 Med vänliga hälsningar Johan, Annica, Adela, Elsa, Hera
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...