lørdag 2. februar 2013

Papito's Birthday Photoshoot










 
 
It's a wrap!
 
 
 Hei Berit, Gadi og Diva!
 
G-kullet fyllte jo 9 år igår 1.februar og jeg sender noen bilder fra Papitos' bursdag...9 flotte år med verdens herligste gutt! Vi sender gratulasjoner til alle søsken i G-kullet og håper dere er friske og har det bra.

Kaken er beregnet for hunder og er lett å lage, oppskriften finner du her. Jeg pyntet den med naturell youghurt på toppen, sprayet litt kremfløte på sidene og la noen hundekjeks på toppen. Jeg satte kameraet på funksjon sport...altså gunstig hvis man skal ta bilder av folk eller dyr i fart...for Papito er en meget glupsk hund og kaken forvant på 1 minutt..hehe...så her går det unna:)
 
Bare for å si det med en gang, han fikk IKKE spise kyllingen som den er på bildet (kyllingben er farlig for hunder!) det er tatt for moro skyld rett etter han hadde kjørt i seg bursdagskaka:) Sjekk det bedende blikket og han ble skikkelig skuffet da vi tok bort kyllingen. Kyllingen skal renses for skinn og ben så får han rent kyllingkjøtt til aftens. Sikkert deilig å bytte ut det kjedelige tørrforet en dag. Det er koselig å kunne skjemme dem skikkelig bort av og til!

Klem fra Papito og Jorunn
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...